درب و پنجره یو پی وی سی از اساسی ترین ملزومات طراحی یک ساختمان است.امروزه افراد مایل هستند از به روزترین ملزومات در ساختمان های مسکونی و اداری خود استفاده کنند.بی گمان تنوع جنس موجود در بازار ازمهم ترین آیتم هایی است که باعث شده، امروزه خریداران این ملزومات با شک و تردید همراه شوند.
هم چنین این پنجره ها دارای امکانات متنوعی هستند ؛ مانند توری درب و پنجره یو پی وی سی، شیشه رفلکس و … که اختصاصی برای این پنجره ها تولید می شود.
در این بین توصیه ما به شما این است که خرید درب و پنجره های یو پی وی سی را در الویت خود قرار دهید؛ چرا که علاوه بر کاربردی بودن به دلیل زیبایی و سادگی نقش پررنگی در دکوراسیون داخلی دارد. درب و پنجره یو پی وی سی دارای تنوع و مدل های زیادی است که متناسب با کاربرد آنها و محل نصب آن ها انتخاب می شوند.
تاریخچه استفاده از پنجره یو پی وی سی
در گذشته پروفیل های مورد استفاده در پنجره ها کارایی لازم را نداشتند.از مهم ترین معایب آنها این که.
موجب هدر رفت انرژی بود؛ سنگین بودند و در مقابل طوبت فرسوده می شدند. در این شرایط استفاده از
نوعی از پروفیل که نقص های موجود را برطرف کند مورد نیاز بود. در پاسخ به این نیاز ها بود که پروفیل های یو پی وی سی تولید و به بازارعرضه شدند.
اولین استفاده از آنها به سال 1960 در اروپا برمی گردد و اواخر دهه 50 بود که این نوع پروفیل ها وارد بازار ایران شد..
از آن تاریخ تا به امروز به دلیل زیبایی و کارایی، روز به روزبه استفاده ازاین پروفیل ها افزوده می شود.هم اکنون 75
درصد سهم بازار درب و پنجره به یو پی وی سی اختصاص دارد.
ویژگی های پنجره یو پی وی سی
- کاملا سالم و بهداشتی
- ضد آب
- عایق حرارتی و صوتی
- مقاومت و دوام بالا
- سازگار با محیط زیست
- ضد سرقت
- پایدار در مقابل آتش و ناملایمات جوی
- زیبایی ظاهری
از کارایی های پنجره یو پی وی سی استفاده از توری های یو پی وی سی در طراحی آن است . یکی از راه های تبادل هوا باز گذاشتن پنجره است . ولی این کار موجب ورود حشرات و گرد و غبار می شود . بهترین راه حل، استفاده از توری در پنجره است.
شما می توانید برای مطالعه عوامل موثر بر قیمت پنجره اینجا کلیک کنید.
توری یو پی وی سی چیست ؟
توری یو پی وی سی از نوع خاصی از الیاف فایبر گلاس با جدیدترین فناوری ساخته می شود؛ که جلوی گرد و غبار می گیرد؛ در حالی که جلوی دید را به طور کامل نمی گیرد.
این توری انواع مختلفی دارد که در پشت فریم پنجره قرار می گیرد. فریم این توری نازک است و با ابعاد پنجره هماهنگی دارد. نمای ساختمان را تغییر نمی دهد و از ورود نور به داخل ساختمان ممانعت نمی کند.به همین جهت دید خوبی دارد.
قاب توری یو پی وی سی برای استحکام بیشتر با پروفیل یو پی وی سی ساخته می شود.داخل پروفیل گالوانیزه می شود و یا با آلومینیوم ساخته می شود. که برای هارمونی بیشتر با رنگ پنجره ها رنگ می شود.
انواع توری یو پی وی سی
- ثابت
- پلیسه
- رولینگ
- لولایی
- مگنتیک
کاربرد انواع توری های یو پی وی سی
در ادامه با کاربرد انواع توری ها آشنا خواهیم نمود:
توری ثابت
همانطور که از نامش مشخص است برو روی یک قاب نصب می شود و قابل باز و بسته شدن نیست.تنها موقع تعمیر قابل باز شدن هستند و حتما باید توسط افراد فنی باز شود. اگر توسط افراد غیر متخصص انجام شود؛ ممکن است تنظیمات به هم بخورد و یا به طور صحیح جایگزین نشود.
این نوع توریها بیشتر روی پنجرههایی نصب میشوند که قابلیت باز شدن در جهات مختلف ندارد.
توری پلیسه
این نوع توری ها با رزین پلی استر به حالت پلیسه در می آیند.مانع ورود گرد و غبار و حشرات می شوند. به دلیل آنتی استاتیک بودن جلوی دید را نمی گیرند؛ به شست وشو و نظافت نیاز ندارند.
توری رولینگ
این مدل توری تقریبا شبیه به توری پلیسه است و قابلیت جمع شوندگی را دارد. تنها تفاوت آن این است که توری
رولینگ صاف است؛ در حالی که توری پلیسه قابلیت آکاردئونی دارد.
توری لولایی
همانطور که از نامش مشخص است این مدل توری توسط لولا بر روی محور افقی باز و بسته می شود.
عمده استفاده از توری لولایی بر روی در هایی است که لبه توری خور ندارند.
این توری ها برای فضاهایی مانند درب ورودی حیاط ها وعموما مواردی که بیش ترین رفت و آمد دارند؛ بسیار مناسب است.
چهارچوب توری لولایی با توری ثابت یکسان است و تنها تفاوت آن ها این است که روی فریم این نوع توری ، لولا و قفل اضافه شده است.عمده استفاده از این مدل توری بر روی درب است و از نوع قدیم توری ها محسوب می شود.
توری مگنتیک
این نوع توری همانند توری پلیسه ای است و تفاوت آن در شیوه ی تمیز کردن است.برای شست وشوی توری پلیسه لازم است از بخار شویی استفاده شود. در حالی که توری مگنتیک را می توان به آسانی تمیز کرد.
مراقبت از توری ها
- هنگام رنگ آمیزی و بنایی ساختمان، توری را با کاوری ضخیم کاملا بپوشانید؛حتی می توانید توسط افراد متخصص توری را باز کنید و پس از نظافت دوباره نصب کنید.
- توری را زمانی که از آن استفاده نمی کنید؛ ببندید.
- زمانی که توری به راحتی جا به جا نشد اول توری را تمیز کرده و سپس با استفاده از اسپری، ریل بالا و پایین را روغن کاری کنید.
- از وارد شدن ضربه به قاب و توری تا جای ممکن جلوگیری کنید.
قیمت توری
با توجه به کارایی و طراحی منحصر به فرد پنجره های یو پی وی سی، توصیه ما این است که از توری های یو پی وی سی با بهترین کیفیت برای پنجره های خود استفاده نمایید.
شرکت ما با استفاده از به روز ترین فناوری در زمینه پنجره های پی وی سی تلاش دارد تا با مناسب ترین قیمت،
توری پنجره دوجداره پی وی سی را به هموطنان گرامی عرضه نماید.
برای تهیه توری مناسب برای پنجره خود می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید.
مخاطبان عزیز سپاس گزاریم که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید.نظرات وسوالات خود را در قسمت کامنت ها با ما در میان بگذارید.
شما میتوانید ما را اینجا دنبال کنید.
عنوان بدون دیدگاه